Veileder Planlagt vedlikehold: PMFU Risikovurdering

Denne prosedyren skal gi retningslinjer for risikovurdering av elektromedisinsk utstyr i henhold til PMFU modellen (Prioriteringsmodell för förebyggende underhåll). Risikovurderingsmodellen er utviklet av en prosjektgruppe bestående av medisinsk teknisk personell fra flere svenske sykehus. Risikovurdering etter denne modellen er blant annet gjort ved St. Olavs hospital i Trondheim, og disse risikovurderingene er allerede implementert i Medusa databasen til UNN.

Dokument status:Godkjent FvR
Gjeldende versjon:2.0
Område MTA / BHM:BHM og MTA
Medusa versjon:7.01
Medusa modul:PV
DatoVersjonStatusSignatur
01.03.20171.0 rev 2UtdatertTore DreyerLast ned…
12.12.20232.0Godkjent FvRMinoo Javidifar
Tore Dreyer
Last ned…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *