Veileder Utstyr: Utfylling av sikkerhetsfane

Sikkerhetsfanen på utstyr i Medusa er utviklet for å kunne ivareta krav om registrering av «GDPR» informasjon på utstyr, slik at Medusa skal kunne brukes som protokoll for databehandling av data som lagres eller mellomlagres på MTU.

Denne prosedyren beskriver fremgangsmåte for å registrere informasjon i den såkalte «sikkerhetsfanen» på utstyr i Medusa. Innholdet i sikkerhetsfanen, og hvordan feltene skal brukes er vedtatt i nasjonalt forvaltningsråd.

Bruk av denne veilederen forutsetter at sikkerhetsfanen i Medusa er konfigurert ihht det nasjonalt bestemte oppsettet. Konfigurasjon av sikkerhetsfanen gjøres manuelt i henhold til en egen veileder for oppsett.

Dokument status:Godkjent FvR
Gjeldende versjon:1.0
Område MTA / BHM:BHM og MTA
Medusa versjon:6.91
Medusa modul:Utstyr
DatoVersjonStatusSignatur
29.08.20191.0Godkjent FvRThomas HerlandLast ned…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *